пʼятницю, 13 вересня 2019 р.

5 День педагогічної практики 13.09.19

     П'ятниця - останній день навчального тижня. Пролетів він сьогодні дуже швидко. Як і обіцялося, дітей чекала контрольна робота. Вирішив бути присутніми на уроці, поспостерігати. Вчитель розсадила учнів по одному за парту в шаховому порядку, вимагала від учнів, щоб на парті були лише листочок, ручка і олівець, а в голові набуті за минулий рік знання і більш нічого зайвого. Роздала картки з контрольною роботою, побажала успіхів. Тож до кінця уроку в класі стояла тиша - учні зосереджено і уважно писали контрольну.  Пролунав дзвоник -  тепер учні можуть розслабитися.
      По закінченню уроків ми разом з класними керівниками вирушили у похід до дубового гаю, оскільки був День здоров'я і адміністрація закладу вирішила провести другу половину дня в поході та мандрівках. Пісні, танці, конкурси було дуже весело ! А ще ми готували кашу, було так смачно, вдома таку кашу не готують)
      А ми з колегами, ще довго розмовляли і ділились своїми враженнями від першого тижня практики у школі. Тож з таким позитивним настроєм налаштовані далі проходити практику, набиратись досвіду, слідкуючи за роботою досвідчених вчителів. 







Немає коментарів:

Дописати коментар