пʼятниця, 18 жовтня 2019 р.

30 День педагогічної практики 18.10.19

  Сьогодні був дуже спокійний день. Ніхто нікуди не поспішає, всі працюють в своєму темпі. Одним словом, день задав усім робочу атмосферу.

       Я відвідав урок російської мови в закріпленому за мною 10 класі. На уроці багато уваги приділялося розвитку пізнавальних компетентностей учнів. Вчитель приділяє належну увагу розвитку умінь самостійно здобувати знання та застосовувати їх на практиці.

        Також я відвідав уроки алгебри в 8 класі. На початку уроку перед учнями були поставлені завдання, на які протягом уроку неодноразово наголошувалося. Потім вчитель почала перевіряти як учні виконали домашнє завдання, по одному називали відповіді. 

       Актуалізація опорних знань була проведена за допомогою фронтального опитування.  Після викладення теоретичного матеріалу перейшли до практики - розв'язування найпростіших завдань біля дошки. Методи навчання, використовував вчитель під час уроку,  різноманітні - словесні, наочні, практичні, логічні та інші. Вони сприяють кращому засвоєнню навчального матеріалу учнями. Тому урок пройшов досить плідно. 

        

Немає коментарів:

Дописати коментар