пʼятницю, 9 червня 2017 р.

День другий: Вожатик - шоу «Роби як ми»

Завдання на день:

  1. Дотримання режиму табора;
  2. Створювати умови для згуртування колективу;
  3. Створити умови для успішної адаптації дітей в таборі;
  4. Виявити творчий, лідерський, організаторський потенціал дітей;
  5. Виявити лідерів у загоні.
  6. "Вечірній захід".
Заходи, проведені протягом дня в екіпажі:

  1. Рухливі ігри;
  2. Готувалися до вечірнього заходу;
  3. "Вечірній захід";
  4. "Вечірній вогник".

Коротко про сьогоднішній день у таборі:

День видався сонячним і діти самого ранку були в гарному настрої. Після сніданку ми всім екіпажем пішли на пляж, діти були дуже раді що вони потрапили на море. І не пройшло 10 хвилин оголосили  купання, діти дуже зраділи! Перша 10-ка пішла зі своїм вожатим, тобто зі мною, купатися нам було дуже весело,  сонячний промінь забарвлює повітря високо над нашою головою і море шепотіло нам своїми бризгами ! Після того друга 10-ка, потім третя 10-ка, і т.д. На самом пляжі ми грали в  рухливі ігри, такі як: волейбол, карате, змійка , тощо. Деякі хлопці не схотіли грати з нами і пішли заривати ноги, руки, і саме тіло піском. Було дуже весело !
Після пляжу ми пішли в корпус переодягнутися і подзвонити рідним, тому що по правилам табору дзвонити рідним з 12.00 - до  13,00 і вечорі з 18.00 - до 19.00. Пообідавши , був сонник.
Після соннику ми пішли на пляж, і я запропонував вибрати капітана і назву екіпажу. Я в свою чергу придивлявся до кожного ці два дні, і запропонував 2-ві кандидатури. Кожен кандидат повинен був розповісти про себе і свої наміри з приводу того як він буде в ролі капітана екіпажу! Деяка частина дітей підтримували одного кандидата , друга частина іншого кандидата , але все ж таки ми обрали капітана ! Ще нам було потрібно вибрати назву нашого екіпажу, я запропонував багато варіантів, діти зупинилися на варіанті, що ми будемо ЕКСТРИМАЛАМИ!
Вечорі був концерт, де виступали самі вожаті, візитка табору і самих вожатих, діти дуже пітримували мене, кричали " Денис, Денис , Денис, ... ! Мені дуже було приємно це чути, тому що їхня підтримка дуже цінна! Після цікавого концерту був мультфільм , діти зацікавленістю дивилися цей мультфільм! Після того ми пішли в корпус, де був наш вогник, де ми обговорювали все те що трапилося за день.



























Ось такий сюрприз підготували мої ЕКСТРИМАЛИ



Немає коментарів:

Дописати коментар