неділя, 25 червня 2017 р.

День вісімнадцятий: Дорослі дітям «Серце віддаю дітям...» Прощання з морем

Завдання на день:

  1. Дотримання режиму табора;
  2. Створювати умови для згуртування колективу;
  3. Підтримувати доброзичливе ставлення дітей один до одного;
  4. Операція "Чемодан"
  5. "Вечірній захід".

Заходи, проведені протягом дня в екіпажі:

  1. Рухливі ігри;
  2. Складання чемоданів;
  3. Відвідування пляжу;
  4. Пляжні ігри;
  5. "Вечірній захід";
  6. "Вечірній вогник".

Коротко про сьогоднішній день у таборі:

День розпочався сонячно. Після сніданку ми всі вийшли на пляж купатися в морі. Ми грали, веселилися і жваво проводили останній день в країні Парусяляндії. 

Після соннику у нас була місія, зібрати свої чемодани і віднести їх до автобусів. Настрій дітей був то сумний то радісний. І ось настала мить коли треба відвозити свої чеможани до автобусів. Ми йшли до автобусів співали пісні, гомоніли і кричали кричалки. Діти не хотіли покидати цю казкову країну Парусяляндия! Мені теж стало сумно тому що скільки ми пережили, скільки було сміху, НАМ БУЛО ДУЖЕ ВЕСЕЛО РАЗОМ. 
Потім ми пішли одразу до моря! Треба ж попрощатися з хвилюючим морем. Тільки дивишься на море і ти закохуешься одразу  в нього !
Ввечорі був останній, завершальний концерт першої табірної зміни. Виступали всі взрослі. Було багато сюрпризів, несподіванок, тощо. Дити опладували нам, гучні оплески, плакати, тощо. 
В корпусі після гучного концерту, в 6 екіпажу вув останній екіпажний вогник. Мені хотілось провести його так, щоб усі дітки його запам`ятали! Були сльози, сміх, ми згадумали все те, що в нас було за всі 18 днів, жартували, обіймали один одного, тощо. 
Я буду дуже скучати за своїми ЕКСТРИМАЛАМИ !!!!!!!!!!!!!










Немає коментарів:

Дописати коментар