середу, 30 жовтня 2019 р.

38 День педагогічної практики 30.10.19

 Розпочався день з уроку інформатики в 10 класі, який проводив я. Для активізації пізнавальної діяльності учнів і мотивації я  нагадав про практичну роботу яка буде в кінці уроку. Далі  повідомив тему уроку і провів фронтальне опитування з пройденого матеріалу.  Після кожної частини навчального матеріалу я проводив рефлексію. Дійсно, учні загорілися та відчувалося, що учням цікаво та користно, може вони будуть використовувати свої навички в майбутньому. 

        За допомогою QR-code було зашифровані посилання на онлайн курси, розгляд онлайн курсів зацікавило учнів, чому? Тому що учнів цікавить безкоштовне навчання для себе! Телефони не тільки для гри та переписки та ще для важливого на уроці, використання телефонів це зручний спосіб привчати учнів для роботи не тільки за комп'ютером, але і на телефоні, чому ? Тому що це зручно, тому що це мобільно! Деб ти не знаходився можна, в науковому, в робочому стилі, використовувати телефони!

        Загалом урок пройшов чудово. Морально-психологічний клімат був позитивним та комфортним. Дисципліна була на високому рівні. Домашнім завданням було зареєструватися на будь-якому з курсів та проаналізувати структуру курсів з кожного сайту.

Немає коментарів:

Дописати коментар